HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
MEDLEMSSYSTEM
Header
Velkommen til Harley-Davidson Club of Denmarks medlemssystem,
Harley-Davidson Club of Denmark 

Velkommen til Harley-Davidson Club of Denmark.

Harley-Davidson Club of Denmark (H-DCDK) blev etableret i 1976 og har ca. 6.500 medlemmer. H-DCDK er opdelt i 6 distrikter, som hver især laver arrangementer, træf, hjemmesider, fordrag og meget mere.


Medlemsskab

For at blive medlem af H-DCDK er der 2 krav der skal opfyldes. 

  1. Man skal være ejer eller bruger af en Harley-Davidson motorcykel.
  2. Man skal være over 18 år gammel.

Klubbens medlemmer kommer fra alle samfundslag lige fra håndværkere til advokater - alle med mindst en fælles interesse; Harley-Davidson.

Medlemskab af H-DCDK koster kr. 500,- pr. år (parmedlem kr. 250,-) plus et indmeldelsesgeby på kr. 50,-
Indbetalingen gælder for året man bliver indmeldt i. Er man indmeldt i 2005 så er det 2005 man har betalt for. Ikke for et helt år nødvendigvis.


Login - første gang
Klik på "Mere information" i menuen til venstre.Meget mere information 


Login - første gang
Når du første gang logge på H-DCDKs medlemssystem finder du øverst oppe i højre hjørne i det nye vindue ved siden af billedet finder du login hvor du skal bruge dit medlemsnr og en adgangskode (første gang du logger dig ind skal du bruge de 4 første ciffer i dit cpr.nr. = din fødselsdato).
Du kommer nu ind på din egen side med de oplysninger som klubben har liggende på dig, på den første side er en lille velkomst hilsen med noget generel info omkring klubben.
Når du er logget ind skal du huske at, ved alle ændringer du laver så husk at trykke på "opdaterer medlemsoplysninger/adgangskode" mv.


www.hdc.dk
www.hdc.dk kan du læse meget mere om Harley-Davidson Club of Denmark. Der er masser af god og spændende tilbud for medlemmerne - f.eks. klubblad der udkommer 6 gange om året, forsikringsordning, special tilbud, et "Køb og salg" forum og meget andet.

Ved oprettelse af et medlemsskab er det vigtigt, at der er dokumentation for ejerskabet af en Harley-Davidson. Dette skal fremsendes til HDCDK's Medlemsservice før et medlemsskab kan godkendes.Online HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik Harley-Davidson Club of Denmark | Truelstrupvejen 4, 4130 Viby Sj | Tlf 81911702 | CVR: 15980230